Homepage

 

Welkom bij Folieman

 
  • zonwerende-folie4
  • zonwerend

 

Wij zijn een bedrijf dat al 15 jaar gespecialiseerd is in glasfolies. Wij voorzien zowel huizen, serres, gebouwen als voertuigen, van raamfolie. De functie van de benodigde folie, varieert per klant. Wij weten als geen ander, dat werken met glasfolies, een vak apart is, welke precisie en vakkundigheid vereist. 

 

De speciale folies waar wij mee werken, bestaan uit meerdere opgebouwde lagen en zijn van topkwaliteit. Wij werken dan ook uitsluitend met de beste merken zoals, 3M, Solargard, ASFW, Sungard etc. Voor elk type glas is wel een folie toepasbaar, dus ook het bekende HR++ glas, zonder dat er complicaties optreden. De Zonneschermen en screens zijn dan ook verleden tijd aan het worden met de groeiende markt van de glasfolies. De toepasbaarheid van de folies, varieert van: 
 

 Autoruit Folie

 Zonwerende folie

  Privacy folie

 Melkglas folie

 Veiligheids folie

 Uv werende folie

 Anti inbraak folie

 
   
   

 

 Waarom Folieman?

NEN en ISO gecertificeerde folies
Snelle en goede service
Tot 12 jaar Garantie
Juiste prijs kwaliteitsverhouding
Gecertificeerd personeel

 

  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: +31 0616359090

Adres: Nieuwe Vlissingseweg 366
Postcode: 4335 JL
Stad: Middelburg
Telefoonnummer: 0616359090
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaarheid

Er zijn momenten, waarbij wij als vuistregel hebben, geen telefoon te kunnen beantwoorden ivm stofvrije en kwaliteits werkzaamheden te waarborgen.. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen zodra de situatie zich weer voordoet. Bedankt voor uw begrip... 

 

Voor wie werken we? 
 

partners

 

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden in te zien.

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.