Anti inbraakfolie

 

Het wordt enkel meer...

Afgezien van de goede alarmsystemen en deursloten, die tegenwoordig geleverd worden, blijft het glas vaak een zwakke schakel, en nummer 1 om binnen te komen. Wij mensen staan er vaak niet bij stil, dat onze ramen vaak de eerste keus is van de inbrekers, om toegang te verschaffen tot uw woning.

 

 

 
Ikzelf kan uit persoonlijke ervaring vertellen, dat het echt tot een van de zwakke schakels behoort. In mijn voormalig bedrijfspand, was de inbreker 10 meter hoog, op een ladder geklommen en had het dubbelglas doorgeslagen.
Hierdoor kon hij door het raam naar binnen treden en mijn kluis wegnemen, terwijl ik toch over een gecertificeerd alarm beschikte met meldkamerfuctie.

Ook al gaat het alarm af, de inbrekers gaan vaak toch naar binnen voor een snelle buit, voordat U of de politie gearriveerd is.

Tegenwoordig worden de inbrekers steeds brutaler en weten dat ze enkele minuten de tijd hebben, voordat ze gepakt kunnen worden.

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/anti-inbraak-folie#sigFreeId221a9b132d

Men zegt altijd, voorkomen is beter dan genezen. Daarom is de anti-inbraak folie de juiste oplossing, om uw ramen en pand te beveiligen. Zodat men niet meer via de ramen, ongemerkt naar binnen kan komen. Samen met een alarmsysteem en goede deursloten, is dit de ideale veiligheidscombinatie.

Daarom leveren wij nu de "doe het zelf pakketten", zodat u zelf uw ramen kunt beveiligen tegen een lage investering. Een doe het zelfpakket is er al vanaf €29,95!!
Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. De folie is hoogwaardige glasheldere veiligheidsfolie, ter vertraging van inbraak. Deze folie wordt zowel binnen bedrijven als voor particulieren doeleinden toegepast.

bt-webshop Deze security P2A-folie is getest en goedgekeurd volgens de slagvastheidsnorm (NEN EN-356P2) en eisen van verzekeringsmaatschappijen. Daarom is deze folie uitermate geschikt op plaatsen waar een inbraakprobleem geldt.

Wij kunnen uw ramen beveiligen tegen inbraak met deze slagvaste folie. Zodat het te lang duurt, voor de inbreker om toe te kunnen slaan. Hierdoor voorkomt men het binnentreden van uw pand. Tevens voorkomt men, dat er veel schade en rommel aangericht kan worden Als de folie is geplaatst door ons, ziet u geen verschil met voorheen. Tevens kunnen wij uw ramen voorzien van een klein beveiligingskenmerk, zodat de meeste inbrekers er niet aan beginnen. Aangezien ze weten dat het onbegonnen werk is. Tevens zijn wij altijd op de hoogte van de inbraakbeveiliging omdat wij nauw samen werken met een gerenommeerd alarminstallatiebedrijf. Voor meer informatie over de doe het zelf pakketten, neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

bt-contact