Gallerij werkzaamheden

Hieronder ziet u verschillende werkzaamheden:

 

Bij onze klant, Hotel Villa te Vlissingen, was het beduidend te warm, daarom hebben wij de complete serre inclusief glazen dak voorzien van warmtewerende folie. Deze klant is tot op heden erg tevreden met de behaalde temperatuur daling. Ook werden de gasten niet meer verblind door het felle licht

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/gallerij#sigFreeIda60167a245

 

Bij onze klant, Schoolgebouw Scalda te Vlissingen, was eveneens te warm in het leslokaal, ook hier hebben we warmtewerende folie gemonteerd. Nadien was het merkbaar koeler vertelde de klant. En kon de airco het niet alleen bijbenen, maar ook een standje lager draaien.

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/gallerij#sigFreeId45bdea7c67

 

Bij onze klant, Zorgsaam te Breskens, hebben wij een warmtewerende folie gemonteerd, zodat men weer een prettig temperatuur binnen kreeg, deze ouderen mensen hadden last van de warmte, welke niet meer teruggedrongen kon worden door de screens, welkes steeds kapot gingen door de wind. 

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/gallerij#sigFreeIdbcdf83d5a7

 

Bij onze klant, hebben we eens speciale warmtewerende folie gemonteerd, welke veel daglicht doorlaat en toch nog flinke 60% warmte weert, hierna kon de klant, weer in zijn kantoor zitten, zonder weg te zweten of de gordijnen dicht te moeten hebben.

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/gallerij#sigFreeId13334e26af

 


Bij onze klant, werd het veels te werm in de serre, tevens hadden ze last van het felle licht. Hiervoor hebben wij een passende folie geleverd welke de schitteringen dimt en de warmte tegengaat met een 60 procent.

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/gallerij#sigFreeId881e130855

 

Bij onze klant,  ITIS BV in Goes, hebben wij een passende folie geleverd welke de schitteringen dimt en de warmte tegengaat met een 86 procent.

 
View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/gallerij#sigFreeIdc7ef6cd22a