Auto ramen tinten / blinderen

 

autoramenblinderen

 

Voordelen van ramen laten blinderen:

   
tickWarmtewerend - Voorkomt hoge temperaturen in de auto, voor uzelf of kinderen.

tickBezuiniging - Brandstof besparing, doordat de airconditioning uit of beduidend lager kan.

tickVeiligheid - Houd glasscherven bij elkaar, tijdens een ongeval met uw auto.

tickComfort - Raamfolie levert al gauw tot 80% warmtewering op, waardoor het koel in de auto blijft.

tickVoorkomt irritatie - Geen last of hinder meer, van de felle lampen, van het verkeer achter u.

tickBescherming - De folie voorkomt ook, dat het interieur gaat verkleuring.

tickUitstraling - Raamfolie geeft een mooie chique uitstraling aan uw auto.

tickInbraakvertagend - De inbrekers kunnen niet zien wat er in uw auto ligt, tevens is het glas moelijker te verwijderen.

tickGarantie - 7 jaar Garantie op de folie.

 


Waarom je autoramen laten tinten door Folieman?  

Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten tinten en door wie. Er zijn tegenwoordig talloze bedrijven die het tinten van auto ruiten als neven activiteit hebben, waardoor kwaliteit en service een andere rol spelen. Folieman is alles behalve dat en richt zich specifiek op één bepaald werkgebied met zijn 15 jaar ervaring.


Demonteren van de portierruiten

Wat we doen, zijn we goed in. Daarom demonteren wij alle  portierruiten, inclusief deurpanelen op een juiste en vakkundige wijze. Dit is nodig om de ramen perfect te kunnen tinten. U ziet het verschil ten opzichte van onze concurrenten. Deze monteren de raamfolie zonder deze werkwijze toe te passen. U kunt natuurlijk begrijpen, dat die werkwijze sneller is, maar dat het resultaat minder zal zijn. Mede omdat men nooit alle stof en vuil van tussen de rubbers etc. kan verwijderen.  Daarom hebben wij 15 jaar terug ons deze werkwijze aangeleerd.


Plakken van de glasfolie

In een aparte, stofvrije ruimte voorzien we de gedemonteerde autoruiten van onze kwaliteit folie. De autoruiten worden aan de binnenzijde beplakt. Dankzij deze stofvrije plakmethode is de kwaliteit gewaarborgd.


Drogen van de geplakte autoruiten

Drogen is de volgende stap. Om dit proces te versnellen, plaatsen we de autoruiten in een speciale droogruimte. Hierdoor kan men de ruiten na een circa 30 minuten terug plaatsen op originele wijze.


Afwerking

Hier werken we de ruit af doormiddel van met een speciaal scherp mes, de folie rondom het raam af te snijden.  Het eindresultaat is perfect, want men houd geen randje glas over. De folie is onzichtbaar u ziet niet dat de ruiten beplakt zijn en kan niet beschadigd worden door het open en dichtdraaien. Vervolgens monteren we de portierruiten weer vakkundig op originele wijze terug. Gemiddeld duurt het tinten van een auto 4 tot 8 uur.

 

lichtdoorlatendBij deze Tesla, is de achterzijde  20% lichtdoorlatend  en de voorportieren  zijn voorzien van de wettelijke toegestaande raamfolie. U kunt goed zien dat onze kwaliteitsfolie er zorgt voor draagt, dat het zicht van binnen naar buiten toe helder en licht blijft.Voor meer informatie over de wettelijke eisen, over vooruit en voorportieren lees verder....

  

De bedragen op de prijslijst, is ongeacht welke tint u kiest. Wilt u de voorportieren mee laten tinten, is de meerprijs 100 euro, voor beide voorportieren.

 prijstlijst-autoramen-tinten

  


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      
Tel:  0616359090


Voor meer voorbeelden zie onderstaande gallerij.