Melkglas folie

Deze raamfolie met hoge lichtdoorlaatbaarheid, ontwikkeld voor montage aan de binnenzijde van het glas. Deze dunne matte folie voorkomt inkijk, maar laat wel daglicht door zodat ruimtes niet extra verlicht hoeven te worden.

Deze folie wordt veel toegepast binnen bijvoorbeeld huisartsen en tandartsenpraktijken waar de privacy gewaarborgd moet zijn en het licht toch behouden blijft. Hierin zijn ook verschillende soorten verkrijgbaar, qua tint en structuur. Zo heb je bijvoorbeeld een melkglasfolie met een fijn kristaleffect die zorgt voor een mooi geëtst glas uitstraling en maakt grote oppervlakken minder saai dan gewone matte inkijkwerende folies. Dit wordt ook met name toegepast in de bedrijfswereld waar men grote kantoorruimtes met glas, wil afscheiden van elkaar. Meestal wordt hier wel gebruik gemaakt van een mooi patroon, zodat men niet tegen een saaie muur aankijkt.

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/melkglas-folie#sigFreeId8ee81fcb5a

Omdat deze folie geschikt is om een patroon of tekst uit te snijden, wordt hij dermate ook gebruikt om uw bedrijfsnaam of logo erin te verwerken, of voor andere reclame doeleinden. Deze folie wordt bij uitstek toegepast in de particuliere wereld. Mensen die aan de stoepzijde wonen en zich in hun privacy aangetast voelen., kunnen deze folie als ideale oplossing toepassen. Men kan bijvoorbeeld het raam voor de helft beplakken; tot borsthoogte. Op deze manier kan men niet meer van buiten naar binnen gluren en creëert u een mooie uitstraling van uw woning. Zodat men bijvoorbeeld het raam voor de helft, tot borsthoogte beplakt. Men kan dan niet meer van buiten naar binnen gluren en creëer zo een mooie uitstraling van uw woning.

Download PDF met voorbeelden melkglas folie


bt-contact