Veiligheidsfolie

 

Veiligheidsfolie gebouwen

 

Dagelijks breekt er glas en het breekt ook nog gemakkelijk. Wanneer een ruit breekt ontstaan er glassplinters en een mogelijk gevaarlijke situatie. Een veiligheidsfolie op de ruit voorkomt dat er gevaar ontstaat. Onze veiligheidsfolies helpen het verminderen van risico van persoonlijk letsel, materiële schade en schade veroorzaakt door een natuurramp en/of criminaliteit.

View the embedded image gallery online at:
http://www.folieman.nl/cms/veiligheid-folie#sigFreeId7fa5afb5af

De veiligheidsfolies zijn beschikbaar in een breed scala van tint, stijl en kwaliteiten. Onze films zijn speciaal ontworpen om bijna alles te weerstaan van doorvallen, vandalisme, inbraak, weersomstandigheden en het aanbrengen van graffiti. De veiligheidsfolies worden dan ook vaak toegepast in voedselketens, en bedrijfsindustriële wereld. Hier worden vaak strenge eisen gesteld, met betrekking tot veiligheidsnormen. Denk hierbij aan ISO en AUDIT gecertificeerde bedrijven, die moeten voldoen aan strenge regels van de opgelegde keuringseisen Het is een blijvende oplossing die natuurlijk ondersteund wordt door een ongeëvenaarde levensduur van 10 jaar.

 

 

voertuigbeveiliging 

Wanneer een ruit breekt ontstaan er glassplinters en een mogelijk gevaarlijke situatie. Een veiligheidsfolie op de ruit voorkomt dat er gevaar ontstaat. Onze veiligheidsfolies helpen het verminderen van risico van persoonlijk letsel, materiële schade en schade veroorzaakt door een natuurramp en/of criminaliteit. De veiligheidsfolies zijn beschikbaar in een breed scala van tint, stijl en kwaliteiten. Onze films zijn speciaal ontworpen om bijna alles te weerstaan van doorvallen, vandalisme, inbraak en weersomstandigheden.

Het wordt dus ook steeds vaker toegepast op V.I.P voertuigen, vrachtwagencabines, limousines en bedrijfsbussen, Tevens maken de overheidsinstanties er ook veel gebruik van. Denk vooral maar aan de politie, brandweer en ambulancedienst.

 41

Men hoort toch vaak de laatste tijd, dat het ambulancepersoneel aangevallen wordt door omstanders... Ook de verzekeringsmaatschappijen zijn niet blij met het aantal inbraken in bedrijfswagens. Er worden velen inbraken gepleegd waardoor sommige bedrijven hun dierbare gereedschappen niet meer kunnen verzekeren in de voertuigen.

Daarom bieden wij de oplossing zodat de personen of getransporteerde producten veilig vervoerd kunnen worden.5Hier wordt vooral de zwaardere, gecertificeerde veiligheidsfolie toegepast. Zo voorkomt men het doorbreken van het glas, zodat men niet meer binnen kan komen in de betreffende voertuigen. Echter is de folie zo opgebouwd, dat wanneer de personen in noodgeval het voertuig via de ramen moeten verlaten, dit mogelijk is. Het is een blijvende oplossing die natuurlijk ondersteund wordt door een ongeëvenaarde garantie van 5 jaar. Wij bieden voor de betreffende voertuigen dan ook een geheimhoudingsplicht en geven een certificaat van de gebruikte folies. Waarmee de klant zijn verzekeringsmaatschappij kan tonen, dat hij aan de NEN en ISO Normen voldoet.

 

 

bt-contact