zonwerende folie woningenWoningen kunnen eveneens voorzien worden van raamfolie om de warmte tegen te gaan. Echter in tegenstelling tot bedrijven, wil men in woningen vaak zoveel mogelijk daglicht behouden. Hier hebben wij speciale folies voor, welke aan deze wensen voldoen.Zo hebben wij warmtewerende folies welke nagenoeg transparant lijken en toch een flinke warmtewering leveren.
Met onze warmtewerende folie zorgt u er ook voor dat het binnenklimaat onder controle blijft en het felle zonlicht gedimd wordt. Daarbij is het ook van belang, dat het heldere zicht naar buiten behouden blijft. Dit wordt door screens of zonweringen vaak belemmert. Met onze folies zorgt men er dan ook voor dat het contact met de buitenwereld behouden blijft. Tevens is een bijkomend voordeel, dat men er niks aan hoeft te doen, wat wel bij de zonwering of screens het geval is. Deze moeten vaak voordat het gaat waaien of regenen, weer netjes opgerold zijn. Ook heeft de folie geen slijtende onderdelen of onderhoud nodig. Met onze folies heeft u er dus geen omkijken meer naar. Het betreft dan ook een duurzame investering.

Kortom raamfolie heeft vele voordelen.

Wij leveren dan ook verschillende kwaliteit folies, sommige leveren zelfs een warmtewering van 86 procent op! Echter kijken wij graag samen met de klant wat de wensen zijn, zodat men tot een juiste keus kan komen.

Waarom Glasfolie?
  Tot 86% warmtewerend.
  Duurzaam, airco kosten besparend.
  Dimt schitteringen en fel licht.
  Behoud helder zicht naar buiten.
  Isolerende werking (s'winters).
  Lange levensduur. (Geen onderhoud)

­